Kompetens med stort hjärta!

Vi på Digital Poster erbjuder innovativa lösningar inom digital signage och film, animering, webb och interaktion. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande inom såväl stora som små projekt.

Film och animering

Film

En bra presentationsfilm lyfter fram ert företags styrkor, och berättar samtidigt er historia. Den presenterar er på ett tydligt sätt som kunden förstår.

Vi besitter kunskapen och erfarenheten för att skapa en presentation som engagerar och övertygar dina kunder – såväl nya som gamla.

Animering

Vi har lång erfarenhet av att göra animeringar som förklarar eller marknadsför dina produkter och tjänster. Vi arbetar i både 2D och 3D.

Vi tar hand om att förvandla din ide till manus, storyboard och vidare till färdiga filmer som kan användas på samtliga plattformar

Webb

Det sägs att man aldrig ska döma en bok efter omslaget, men faktum är att det tar cirka 50 millisekunder (det är 0,05 sekunder) för en användare att avgöra om hen gillar en hemsida eller ej, om hen ska stanna eller lämna hemsidan.

Därför är det viktigt att göra ett gott första intryck, och det är precis vad vi kan hjälpa dig med.

Digital Signage

Vi på Digital Poster är helhetsleverantörer inom Digital Signage. Vi tar oss an alla typer av projekt från stora utomhusskärmar till komplexa videoväggar och skärmar för information och marknadsföring. Vi utgår alltid från era behov och skapar en lösning som är anpassad för just er.

E-learning

E-learning är ett effektivt sätt att utbilda elever eller ny personal med hjälp av datorbaserade kurser. Kurserna är mycket anpassningsbara, och dess innehåll kan skräddarsys efter syfte.

Vi hjälper er att skapa en effektiv läroplattform anpassad för ert företags behov.

Vi har lång erfarenhet av alla typer av filmproduktioner.
Låt oss ta en titt på ditt projekt!