Lediga tjänster 

Vi söker en Digital strateg

Älskar du kommunikation och marknadsföring? Då kan du bli vår nya digitala strateg! Vi söker dig som vill jobba både med våra kunders marknadsföring och med vår egen kommunikation. Du kommer att ha regelbunden kontakt med kunder och fungera som rådgivare till våra säljare. Du är med i hela flödet, från idéarbete till produktion och publicering. Du ger förslag på digitala kanaler och tidsplaner. Du följer upp kampanjer, analyserar insatserna, justerar och följer upp igen så att vi hela tiden blir bättre. Du kommer också att få lära dig mer om vår specialitet Digital Signage – digitala skärmar i publika miljöer. Tillsammans med oss utvecklar du strategier även inom det området.

 

Du är:

  • Utbildad inom digital marknadsföring
  • En naturlig projektledare med stor ansvarskänsla
  • En relationsbyggande person
  • Intresserad av teknik
 

Du har erfarenhet av:

  • Google Analytics
  • Google Ads/AdWords
  • Facebook Ads Manager
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Office-paketet
 

Vad vi erbjuder

Här får du ett omväxlande arbete med stor frihet. Du kommer att jobba i ett litet gäng med bra sammanhållning, där allas åsikter är lika viktiga. Vi gillar fredagsfika, jämlikhet och att utvecklas tillsammans! Vi sitter i fräscha lokaler i Runda huset på Teg i Umeå. Vi har kollektivavtal och självklart får du friskvårdsbidrag till träningskortet.

 

Ansökan

Skicka ansökan med personligt brev och CV till jobb@digitalposter.se

Ansökningar behandlas löpande. Vill du veta mer om tjänsten – kontakta Henrik Lövgren.

henrik.lovgren@digitalposter.se

070-630 48 47

Ort: Umeå

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Lön: Fast månadslön

 

Om Digital Poster

Vi hjälper dig stärka varumärke och öka affärer genom träffsäkert content och nytänkande digital signage. Som din kreativa partner använder vi kvalitet, kreativitet och nyfikenhet för att hela tiden ge dig nya idéer. Ett samarbete med oss handlar inte bara om var vi är idag men framför allt om vart vi kan ta vägen tillsammans. Vi älskar när idéer växer och mynnar ut i något nytt.

Har vi inga lediga tjänster som passar dig just nu?Inga problem! Skicka in en spontanansökan till info@digitalposter.se.

Kvalitet - Kreativitet - Relationsbyggande

Kärnan i vår verksamhet är samarbetet med varandra och med våra uppdragsgivare. Våra kärnvärden kvalitet, kreativitet och relationsbyggande symboliserar vårt driv att leverera nya idéer med finess och fingertoppskänsla, samt vår passion för värdefulla och långsiktiga relationer.

En vinnande kultur

På Digital Poster strävar vi efter att vara en platt organisation. Det är viktigt för oss att vara transparenta med varandra och våra samarbetspartners. Framförallt lägger vi stor vikt vid att ha högt i tak och fötterna på jorden. Vi värdesätter varandra som kollegor, och att må bra tillsammans på och utanför jobbet är otroligt viktigt för att fortsätta vara ett starkt team. Kanske är du nästa pusselbit? Sök någon av våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan!