Nedladdningar

Ladda ner vår fjärrlösning

För att vi ska kunna hjälpa dig behöver du ladda ner och installera vår fjärrlösning. Den möjliggör kontroll av din maskinvara via internet – alltså så att vi ska kunna komma åt din dator och göra ändringar på den.

Vi använder oss av programvaran Splashtop, en modern säker lösning som är enkel för dig som kund att ladda ner och kontrollera.

Följ stegen nedan för att installera programvaran.

Hur du går till väga

Innan du börjar

 • Dessa instruktioner måste följas från den dator som du önskar installera programvaran på – alltså på den dator som vi administrerar.
 • Du måste ha ett tangentbord och en datormus inkopplad i datorn.

Instruktioner

 1. Om skärmen visar Windows skrivbord kan du gå vidare till steg 3.
 2. Om skärmen visar dina annonser/filmer eller bara visar svart – klicka först med musen några gånger och tyck sedan på escape-tangenten (esc) tills du ser Windows skrivbord.
 3. Öppna en webbläsare (exempelvis Chrome eller Internet Explorer).
 4. Besök denna sida (www.digitalposter.se/download).
 5. Klicka här eller på nedladdningsknappen nedan.
 6. I fönstret som öppnas (splasthop.com) kommer du behöva bocka i rutan ”I trust the organization above and want to allow remote access to my computer.
 7. Efter det visas en stor blå nedladdningsknapp, klicka på den för att ladda ner programvaran.
 8. När programvaran är nedladdad behöver du installera den.
  Det gör du genom att hitta den nedladdade filen på datorn, vanligtvis ligger den i mappen ”Nedladdningar” eller ”Downloads”.
  Filen heter Splashtop_Streamer_Windows_DEPLOY_INSTALLER_vX.X.X.X_PYT74SRJTKLA.exe, dubbelklicka på den för att starta installationen.
 9. När installationen är klar måste du starta programmet, klicka på start-menyn i nedre vänstra hörnet på skrivbordet. Där finner du programmet Splashtop Streamer. Klicka på den.
 10. Första gången programmet startar måste du godkänna att vi (Digital Poster) kommer ha åtkomst till datorn, genom att klicka på ”Confirm”.
 11. I programmets fönster hittar du Computer Name, notera namnet och meddela det till oss på Digital Poster, genom att maila info@digitalposter.se.
 12. Klart!

Om ni har några frågor om våran fjärrlösning eller om något inte fungerar, kontakta oss!