Digital signage


Digital signage i butiken, på kontoret, i gallerian eller restaurangen är en produkt som snabbt växer i popularitet. Att byta ut din traditionella skylt och anslagstavla mot digital signage betyder att du på ett snabbt, enkelt och miljövänligt sätt kan informera kunder, besökare och anställda med dagsaktuell information.

Administrera ditt innehåll i vår plattform för att enkelt skicka information från huvudkontor till fabrik eller lokalt kontor. Med våra verktyg kan vi mäta dina möjligheter och resultat för att hitta bästa sätt att väcka uppmärksamhet genom din digitala skylt.

Event

Vi har skärmar för mässan, konferensen, eventet eller pop up-butiken. Ett perfekt komplement till montern eller använd som backdrop på scen och kombinera matnyttig information med inspirerande material.

Butik/galleria

Navigera kunder genom gallerian, visa erbjudanden i skyltfönstret och sätt nyheter på display. Med digital signage i gallerian eller butiken kan du bygga en bro mellan fysisk och onlinebutik. Vi hjälper dig hitta rätt lösning!

Kontor/möte

Digitalisera kontoret och mötesplatsen. Kommunicera enkelt mellan huvudkontor och arbetsställen, eller komplettera konferensen med digitala ytor som öppnar för samarbeten och delande av idéer.

Restaurang

Digitala menyer ger dig möjligheten att kommunicera på nya sätt och skapar kontakt med oväntade målgrupper. Utnyttja skärmarna för att visa produktbilder eller använd livefeeds för ett interaktivt element.

Rental

Hyr totalt 30 m2 LED Impact för mässa, pop up-butik eller event. Kan användas som storbildsskärm, backdrop på scen eller i fri form för en kreativ effekt. LED-skärmar upplevs mer ljusstarka och klara än en vanlig skärm och syns därför bättre i såväl inomhus- som utomhusmiljöer.

Väck uppmärksamhet och stärk varumärke. Det är lite av ett mantra här hos oss, vilket verkligen införlivas med Statement Touch. Byt ut din traditionella roll up eller gatupratare för effektfull kommunikation med interaktiva element.

Den perfekta blandningen mellan digitalt och print. Kombinera annons, hemsida eller annan interaktiv lösning på touch-skärm tillsammans med tryckt information som broschyr eller magasin.

Digital Poster Creator

Med vår plattform kan du själv administrera ditt innehåll för att hålla dina besökare, anställda och målgrupp uppdaterad med realtidsinformation.

Logga in