Content

Content är hjärtat i all kommunikation. Bra content kan öka såväl trovärdighet som varumärkeslojalitet vilket i sin tur genererar affärer för ditt företag. Få din målgrupp att komma tillbaka för mer genom rätt content, på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vårt team hjälper dig med din digitala annons, företagsfilm, guidar dig i sociala media-djungeln och mycket mer. Läs mer om vad vi gör nedan, eller ta en titt på vårt senaste projekt med restaurangen Kummin.

CONTENT SHOWREEL

Filmproduktion

Vi fixar film och foto som lägger grunden för din marknadsföring. Som kund hos oss får du hjälp hela vägen, oavsett om målet är skapa råmaterial eller en komplett reklamfilm.

Se case

Sociala medier

Vill du veta hur du kan få ut det mesta av dina sociala kanaler och få följare att engagera sig i ditt innehåll? Tillsammans kan vi hitta rätt strategi för dig och ditt företag.

Se produktblad

Företagsfilm

Visa upp företagets bästa sidor, fånga din lead, väck uppmärksamhet på mötet. Med en företagspresentation av hög kvalitet skapar du rätt känsla kring varumärket.

Se case

Rörlig grafik

Digital annons, infographic eller Facebook-inlägg? Våra grafiker fixar det mesta. Med lång erfarenhet av rörligt material och grafisk produktion lyfter vi ditt content till nya nivåer.

Se infographic

Case: Kummin film

Företagspresentation, Filmproduktion

Kummin är en restaurang och ett cateringföretag som finns på Nolia-området i Umeå. De letade efter ett sätt att marknadsföra restaurangen med en personlig touch och vände sig till oss på Digital Poster. Vi strävade efter att fånga upp deras ledord ”Mat med kärlek” och skapade utifrån det en känsloladdad reklamfilm.

Vårt mål var att lyfta den varma och personliga touchen som Kummin levererar, likväl som att visa upp deras vackra och goda mat på ett bra sätt. Genom en kombination av filmat material, foto och motion graphics kunde vi leverera en varumärkesbyggande film för användning på hemsida, Facebook och i deras egen försäljning.

Se fler case