Marcus Eriksson, Joakim Cederquist, Krister Ruth Projektledare Nolia Ledarskap Umeå, Sofia Pettersson.

Digital partner till Nolia Ledarskap i Umeå

Nolia AB växlar upp inför årets Nolia Ledarskap i Umeå. En av nyheterna för i år är en ny form av samarbetsavtal – digital partner. Det är Digital Poster som ska ta sig an rollen, efter att länge ha arbetet med Nolia på andra projekt kring digital skyltning och annonsproduktion.

Samarbetsavtalet med Nolia Ledarskap Umeå innebär att vi blir officiell digital partner för Nolia Ledarskap i Umeå 2018 och 2019. Som digital partner ska vi tillsammans ta fram koncept samt producera filmer och material för annonsering i digitala medier.

– Vi är oerhört glada och stolta att få vara med och utveckla de digitala strategierna tillsammans med Nolia, en av våra viktigaste samarbetspartners även innan detta. Att få delta i mötesplatsen och allt vad det innebär är såklart ett fantastiskt mervärde för oss, säger Marcus Eriksson, VD på Digital Poster.

Partnerskapet är även nytt för Nolia Ledarskap. För att nå målet att skapa Sveriges främsta ledare i Norrland måste just nya digitala strategier implementeras, menar Krister Ruth, projektledare för Nolia Ledarskap i Umeå.

– På det sätt vi alla i dag konsumerar och hittar information så sker det mestadels digitalt och samarbetet med Digital Poster känns riktigt spännande och ett naturligt steg att ta. Vi kommer succesivt applicera nya spännande lösningar kring vår kommunikation, säger Krister Ruth.

Biljettsläpp för konferensen sker 31 maj kl 9.00.