Är du vår nya säljare?

Vi söker dig som drivs av långsiktiga kundrelationer och värdefulla samarbeten för en tjänst som säljare på Digital Poster med start omgående.

Digital Poster
Vi är experter på digital signage och content med kontor i Umeå. Våra värdeord; kvalitet, kreativitet och relationsbyggande driver oss till att leverera det senaste inom såväl hårdvara som innehållsproduktion, alltid med kunden i fokus. Vårt största arbetsområde Digital Signage växer snabbt i popularitet. I takt med att samhället digitaliseras blir förväntningarna på snabba, flexibla och skalbara kommunikationsmöjligheter allt högre. Det är där digital signage kommer in. Samtidigt som digital signage växer på marknaden finns det ett ökat behov av företagskommunikation. Därför erbjuder vi även kvalitativt och träffsäkert content för kundens mötesplatser och digitala kanaler.

Uppdraget
I tjänsten som säljare på Digital Poster kommer du arbeta med uppsökande försäljning med fokus på marknadsföring och projektförsäljning av hårdvara. Du har eget kundansvar och planerar din egen försäljning med stöd i din egna och företagets säljbudgetar. Inledningsvis bearbetar du kunder i Umeå-trakten, men med tid kommer du arbeta med företag över hela norra Sverige.

Om dig som söker
Du drivs av att skapa och stärka långsiktiga relationer, har kunskap om och erfarenhet av försäljning B2B samt djupgående behovsanalyser. Du har en stark vilja att förstå kundens omvärld och agerar därefter. Nätverkande och public speaking kommer naturligt för dig då du är en karismatisk och jordnära person med fingertoppskänsla. Du är självgående, resultatdriven och arbetsam och har en förmåga se kundens behov samt fatta beslut tillsammans med kunden.

Detaljer om tjänsten
Heltid
Fast lön & provision
Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med att söka, vi hoppas tillsätta tjänsten innan 1 mars. Skicka din ansökan till info@digitalposter.se. Ange referens ”Säljare”.

Kontaktperson
Marcus Eriksson
070-339 16 00
marcus.eriksson@digitalposter.se