Lediga tjänster 

Vi söker en Digital kreatör

Älskar du grafisk design och rörlig media? Då kan du bli vår nya kreatör! Vi söker dig som vill skapa content för sociala kanaler, digital signage, webb och print. Du behärskar många program i Adobe CC och tycker om att skapa utifrån egna idéer. Du har en utbildning inom media och design och viss yrkeserfarenhet. Du bör ha intresse för teknik och att samarbeta med kunder. Du har lätt att lära nya system och publiceringsverktyg. Du behärskar svenska språket väl och tycker om att vara kreativ även i skrift.

Vi blir glada om du har fler kreativa förmågor som du vill utveckla tillsammans med Digital Poster. Till exempel foto, redigering, webbdesign, ljuddesign eller illustration. Överraska oss!

Vad vi erbjuder

Här får du ett omväxlande arbete med stor frihet. Ena dagen skapar du rörlig grafik till digital signage, andra dagen en videoheader till en Facebooksida. Du kommer att jobba i ett litet gäng med bra sammanhållning, där allas åsikter är lika viktiga. Vi gillar fredagsfika, jämlikhet och att utvecklas tillsammans!

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och länk till portfolio till: jobb@digitalposter.se

Din portfolio bör innehålla exempel på både statisk och rörlig grafisk design, inklusive typografi. Nästa steg i rekryteringsprocessen kan bli att vi ber dig skapa ett arbetsprov (en annons) utifrån ett fiktivt uppdrag, där du har några dagar på dig att skicka in provet.

Vill du veta mer om tjänsten – kontakta Maria Löfgren.

maria.lofgren@digitalposter.se

090-12 48 28

Ort: Umeå

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Lön: Fast månadslön

Ansök senast: 31 december

Om Digital Poster

Vi hjälper dig stärka varumärke och öka affärer genom träffsäkert content och nytänkande digital signage. Som din kreativa partner använder vi kvalitet, kreativitet och nyfikenhet för att hela tiden ge dig nya idéer. Ett samarbete med oss handlar inte bara om var vi är idag men framför allt om vart vi kan ta vägen tillsammans. Vi älskar när idéer växer och mynnar ut i något nytt.

Har vi inga lediga tjänster som passar dig just nu?Inga problem! Skicka in en spontanansökan till info@digitalposter.se.

Kvalitet - Kreativitet - Relationsbyggande

Kärnan i vår verksamhet är samarbetet med varandra och med våra uppdragsgivare. Våra kärnvärden kvalitet, kreativitet och relationsbyggande symboliserar vårt driv att leverera nya idéer med finess och fingertoppskänsla, samt vår passion för värdefulla och långsiktiga relationer.

En vinnande kultur

På Digital Poster strävar vi efter att vara en platt organisation. Det är viktigt för oss att vara transparenta med varandra och våra samarbetspartners. Framförallt lägger vi stor vikt vid att ha högt i tak och fötterna på jorden. Vi värdesätter varandra som kollegor, och att må bra tillsammans på och utanför jobbet är otroligt viktigt för att fortsätta vara ett starkt team. Kanske är du nästa pusselbit? Sök någon av våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan!