Tjänster

Digital signage

Med digital signage på ditt kontor, i din butik, på restaurangen eller flygplatsen kan du uppdatera din information i realtid. Kommunicera med anställda, kunder, och besökare med ett verktyg som är anpassat för dig och dina behov.

Läs mer

Content

Content är hörnstenen i alla kundupplevelser, men att skapa engagerande innehåll är lättare sagt än gjort. Vi hjälper dig med din digitala annons, mediaproduktion, guidar dig i sociala medier och mycket mer.

Läs mer

Digital Poster Nyhetsbrev

Prenumerera
Digital signage-experter

Vi är experter inom digital signage och content och med 10 års erfarenhet i bagaget vet vi vad som funkar och inte. Vi använder kreativitet, design, nyfikenhet och research för att hjälpa dig som kund att stärka varumärke och öka affärer.

På Digital Poster strävar vi efter att hela tiden ge våra kunder nya idéer. Ett projekt med oss handlar inte bara om var vi står idag men framförallt var vi kan ta vägen tillsammans. Vi älskar när en idé växer till något större, eller kanske mynnar ut i något oväntat.

Nyheter

Är du vår säljare?

Är du Digital Posters nästa stjärnsäljare? Vi söker dig som drivs av långsiktiga kundrelationer och värdefulla samarbeten för en tjänst som säljare på Digital Poster med start omgående. Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med att söka!

Trendspaning från ISE 2018

Förra veckan reste Marcus och Henrik till Amsterdam för att delta i en av världens största A/V-mässor – Integrated Systems Europe (ISE). De kom tillbaka till kontoret med massor av nya trendspaningar och inspiration som vi vill dela med oss av.

God Jul önskar Digital Poster

Från oss på Digital Poster: Ha en riktigt god jul!