Tjänster

Digital signage

Med digital signage på ditt kontor, i din butik, på restaurangen eller flygplatsen kan du uppdatera din information i realtid. Kommunicera med anställda, kunder, och besökare med ett verktyg som är anpassat för dig och dina behov.

Läs mer

Content

Content är hörnstenen i alla kundupplevelser, men att skapa engagerande innehåll är lättare sagt än gjort. Vi hjälper dig med din digitala annons, mediaproduktion, guidar dig i sociala medier och mycket mer.

Läs mer

Digital Kiosk

En perfekt kombination mellan digitalt och print.

Läs mer

Digital Poster Nyhetsbrev

Prenumerera
Nya idéer

På Digital Poster hjälper vi våra kunder att stärka varumärke och öka affärer genom nytänkande digital signage och träffsäkert content. Med 10 års erfarenhet i bagaget vet vi vad som funkar och inte. Som er kreativa partner använder vi kvalitet, nyfikenhet och expertis för att hela tiden ge er nya idéer. Därför handlar ett projekt med oss inte bara om var vi är idag men framförallt var vi kan ta vägen tillsammans. Vi älskar när en idé växer till något större eller mynnar ut i något oväntat.

SE VÅR FÖRETAGSFILM
Nyheter

Tankar kring GDPR

Det är ingen nyhet att världen digitaliseras i rasande fart och att den digitala närvaron för både företag och individer i och med detta ständigt ökar. Därför blir det givetvis både naturligt och extra viktigt att värna om människors personliga integritet i den digitala arenan.

Digital partner till Nolia Ledarskap i Umeå

Nolia AB växlar upp inför årets Nolia Ledarskap i Umeå. En av nyheterna för i år är en ny form av samarbetsavtal – digital partner. Det är Digital Poster som ska ta sig an rollen, efter att länge ha arbetet med Nolia på andra projekt kring digital skyltning och annonsproduktion.

Trendspaning från ISE 2018

Förra veckan reste Marcus och Henrik till Amsterdam för att delta i en av världens största A/V-mässor – Integrated Systems Europe (ISE). De kom tillbaka till kontoret med massor av nya trendspaningar och inspiration som vi vill dela med oss av.